Pokličite nas:
+386 31 658 004

Izjava o zasebnosti

Izjava o zasebnosti (v nadaljevanju: izjava), se nanaša na spletne strani   http://paintball-hrvatini.si/ z vsemi domenami in poddomenami vred.

Splošne informacije o spletni strani

Lastnik spletne strani je slovensko podjetje:

ŠPORTNE AKTIVNOSTI, BOŠTJAN ČOK S.P.

Cesta na Markovec 32, KOPER – CAPODISTRIA, 6000 Koper – Capodistria

Davčna številka: 25861808

Matična številka: 3108066000

v nadaljevanju Paintball.

Izjava velja za spletno http://paintball-hrvatini.si/  s poddomenami in podstranmi vred.  Z uporabo te spletne strani se strinjate, da v Paintballu. hranimo in obdelujemo vaše podatke na načine, ki so navedeni v nadaljevanju izjave.

Paintball na področju Slovenije z blagovnimi znamkami Paintball Brez Ovir, Paintball Hrvatini  izključno informira o storitvah in cenah obiskovalce.  Olajšamo vam prvi kontakt z nami.

Kakšne podatke zbiramo na spletni strani

Zbiranje osebnih podatkov

Na spletni http://paintball-hrvatini.si/  zbiramo preko kontaktnih obrazcev za pošiljanje povpraševanja ali vprašanj na spletni strani, naslednje osebne podatke:

  • Ime in priimek
  • Elektronski naslov
  • Telefonska številka (neobvezno)

Zbiranje tehničnih podatkov

Preko orodij za spremljanje spletne analitike, to je statistike uporabe spletne strani, lahko na spletni strani http://paintball-hrvatini.si/  samodejno zbiramo nekatere podatke o strojni in programski opremi vašega računalnika. Med te podatke sodijo: naslov IP, vrsta brskalnika, čas obiska in naslovi spletnih mest, ki ste jih obiskali na naši spletni strani in podobno. Te informacije uporabljamo izključno za spremljanje statistike o obisku in uporabi spletne strani http://paintball-hrvatini.si/, saj jo tako lažje prilagodimo vašim željam.

Spletni piškotki (Cookies)

Spletni piškotki, ki jim pogosto s tujko pravimo tudi Cookies so posebne besedilne datoteke, ki jih strežniki samodejno nalagajo v vaše brskalnike. Tekstovne datoteke ne vsebujejo nobenih podatkov o vaši identiteti. Služijo izključno namenu, da strežnik ve, če ste že bili na naši spletni strani. To lahko izkoristimo za dvig kvalitete uporabniške izkušnje (prilagajanje profila spletne strani obiskovalcem).

Privzete nastavitve večine spletnih brskalnikov omogočajo samodejno nalaganje piškotkov na vaš računalnik. Če ne želite, da se piškotki samodejno nalagajo na vaš računalnik ali če želite da vas spletni brskalnik na to opozori, lahko to določite v varnostnih nastavitvah spletnega brskalnika. Spletna stran samodejno nalaga spletne piškotke  skladno z Zakonom o elektronski komunikaciji. Preberite si več o spletnih piškotkih na spletni strani http://paintball-hrvatini.si/ in nastavitve dovoljenja za nalaganje spletnih piškotkov po vaši želji. Klikni tukaj.

Kdo in kako lahko uporablja vaše osebne podatke

Vaše osebne podatke, ki jih zberemo na spletni strani,  zbiramo izključno za namene izboljšave spletne strani v smeri kvalitetnejšega in bolj optimalnega delovanje le te ali za zagotavljanje storitev na vašo zahtevo. Z oddajo vaših sporočil se strinjate tudi s tem, da lahko podatke uporabimo za naslednje (interne) namene:

  • raziskovanje trga (za interne namene),
  • obveščanje o novostih, ki se tičejo naših izdelkov, storitev, spletnega mesta,…,
  • vaše osebne podatke lahko obdeluje osebje, ki je zadolženo za izvajanje katere izmed zgoraj navedenih dejavnosti.

Kako varujemo vaše osebne podatke

Zavezujemo se, da vaše osebne podatke hranimo in varujemo v skladu z Zakonom o varstvu zasebnih podatkov in etičnimi načeli. Vaše osebne podatke bomo obdelovali izključno  za interne namene in jih brez vašega privoljenja ne bomo posredovali tretjim osebam.

Kako dolgo hranimo vaše osebne podatke in kako lahko zahtevate izbris

Vaše osebne podatke hranimo 10 let.

Kadarkoli lahko zahtevate izbris kateregakoli vašega podatke iz naših baz. Pri tem se obrnite na

ŠPORTNE AKTIVNOSTI, BOŠTJAN ČOK S.P.

Cesta na Markovec 32, KOPER – CAPODISTRIA, 6000 Koper – Capodistria

Davčna številka: 25861808

Matična številka: 3108066000

Elektronska pošta: kontakt@paintball-hrvatini.si

Mobitel: 00386 (0)31 658 004

Izjava je bila nazadnje posodobljena: 18.10.2018

Novice

Pozdrav jeseni!

Vam akcija požene kri po žilah? Bi radi okrepili svojega športnega in timskega duha? Potem si privoščite nepozabno adrenalinsko popestritev… Preberite več

Dogodki