Pokličite nas:
+386 31 658 004

Pravno obvestilo

Spletna stran je za namen tega pravnega obvestila pojem, ki zajema celotno spletno stran http://paintball-hrvatini.si/, z na njej objavljenimi vsebinami in vsemi poddomenami in podstranmi vred (v nadaljevanju spletna stran).

OMEJITEV ODGOVORNOSTI

Spletna stran je last podjetja ŠPORTNE AKTIVNOSTI, BOŠTJAN ČOK S.P., Cesta na Markovec 32, KOPER – CAPODISTRIA, 6000 Koper – Capodistria, davčna številka: 2586180, v nadaljevanju (Paintball). Paintball se po najboljših močeh trudi zagotavljati točne in ažurne podatke na spletni strani, vendar uporabnike opozarjamo, da so vsebine spletne strani informativnega značaja, zato ne ne jamči in ne prevzema nobene odgovornosti za točnost oziroma ažurnost vsebine. Paintball niti ne prevzema odgovornosti za dejanja, ki jih uporabnik opravi na podlagi objavljenih vsebin.

Tako Paintball, kot tudi druge pravne ali fizične osebe, ki so sodelovale pri izdelavi in postavitvi spletne strani, ne odgovarjajo za morebitno škodo, ki bi izhajala iz dostopa, uporabe ali nemožnosti uporabe informacij na spletni strani ali za kakršnekoli napake ali pomanjkljivosti v njihovi vsebini. Uporabniki uporabljajo spletno stran in objavljeno vsebino na lastno odgovornost. Paintballsi pridržuje pravico, da lahko kadarkoli brez predhodnega obvestila spremeni spletno stran ali njeno vsebino, ne glede na razlog ter brez predhodnega opozorila. Prav tako Paintball ni odgovoren za občasno nedelovanje strani in s tem nastale posledice. Paintball svetuje, da se uporabniki glede ocene katere koli vsebine na tem spletnem mestu posvetujejo z ustreznimi strokovnjaki ter vse podatke in informacije, objavljene na tem spletnem mestu, pred uporabo nujno preverijo pri zaposlenih v Paintball ali pri drugih kompetentnih strokovnjakih. Uporabniki uporabljajo spletno stran in objavljeno vsebino na lastno odgovornost.

Spletna stran Paintball vsebuje informacije o produktih in storitvah, ki se nahajajo v naši ponudbi, vendar niso vedno vsi razpoložljivi. Pridržujemo si tudi pravico do spremembe cen, storitev produktov in ostalih pogojev poslovanja.

Povezave iz spletne strani http://paintball-hrvatini.si/ do spletnih strani tretjih in/ali informacije o tretjih vodijo do virov, nad Paintballom  nima nadzora, zato ne prevzema nobene odgovornosti za zaščito podatkov na teh spletnih straneh, ne more jamčiti in ne prejemati ali posredovati pritožb glede točnosti vsebin katere koli spletne strani, za katero nudi povezavo ali referenco.

AVTORSKE PRAVICE

Vse vsebine (informacije, datoteke, dokumenti, besedila, podatki, slike, videoposnetki, opisi storitev ter proizvodov, celotna grafična podoba spletnega mesta z vsemi grafičnimi elementi in druge vsebine) objavljene na spletni strani http://paintball-hrvatini.si/ s poddomenami vred, ter vse aplikacije in vsa tehnologija, ki deluje v ozadju so avtorsko delo, katere imetnik avtorskih pravic je  in kot take so predmet avtorske zaščite ter drugih oblik zaščite intelektualne lastnine po Zakonu o avtorski in sorodnih pravicah. Vse vsebine na spletni strani so last Paintballa in se ne smejo reproducirati, spreminjati, razmnoževati, prodajati, patentirati, licencirati, kopirati, prikazovati, prenašati, distribuirati, objavljati, ali drugače uporabljati v komercialne ali javne namene. Uporaba je dovoljena izključno za izobraževalne in nekomercialne namene, a le pod pogojem, da se obvezno ohranijo in navedejo vsa v tem dokumentu zapisana opozorila o intelektualni lastnini ter avtorskih pravicah. Ob vsaki uporabi (reproduckcija, spreminjanje, razmnoževanje, kopiranje, prenos, prikazovanje, prenašanje, objavlja) vsebine spletne strani, mora biti obvezno naveden kot vir  ter spletna stran Paintballa http://paintball-hrvatini.si/.

Blagovne znamke, storitvene ter proizvodne znamke, logotipi, nime in drugi zaščitni znaki, ki se pojavljajo na tej spletni strani in podstraneh, so registrirane blagovne znamke Paintball ter drugih pravnih ali fizičnih oseb in omenjeno Paintball ima pravico do njihove uporabe.

Kakršna koli zloraba vsebine v obliki uporabe le te v nasprotju z določili iz tega dokumenta, ali uporaba teh vsebin brez pisnega in pri notarju overjenega dokumenta, je strogo prepovedana in predstavlja kršitev avtorskih pravic ali drugih pravic intelektualne lastnine.

VAROVANJE OSEBNIH PODATKOV

Podatke, ki jih Paintball pridobi na kakršenkoli način preko spletne strani, so namenjeni izključno za interno rabo. Paintball bo s tako zbranimi podatki ravnala v skladu z veljavno zakonodajo in etiko.

S posredovanjem osebnih podatkov preko kontaktnega obrazca se obiskovalec spletne strani http://paintball-hrvatini.si/strinja, da družba Paintball te podatke uporablja za interne namene, za statistične obdelave, za izvedbo potrebne komunikacije ali za obveščanja o novostih. Pri tem se Paintball zavezuje, da podatkov ne bo posredovala tretjim osebam ali podjetjem za namene adaljnje obdelave podatkovinterno rabo

Če tega ne želi, to navedite ob prijavi na dnu poslanega sporočila ali nam ponovno pišite samo s tem namenom. Več o tem si preberite v izjavi o varovanju.

KONČNA DOLOČILA

V cene ponudbe Paintballa ni vključen davek na dodano vrednost. Objavljene cene so zgolj informativne narave in si pridržujemo pravico do spremembe le teh.

Za obiskovalce te spletne strani velja pravo Republike Slovenije. Z uporabo te spletne strani obiskovalec potrjuje, da je sprejel v tem dokumentu zapisane pogoje ter določila in da se z njimi strinja.

V primeru spora med strankami, ki nastane zaradi uporabe te spletne strani ali je spor kakor koli povezan z uporabo te spletne strani , je pristojno sodišče s sedežem v Kopru.

ŠPORTNE AKTIVNOSTI, BOŠTJAN ČOK S.P.,

Cesta na Markovec 32, KOPER – CAPODISTRIA, 6000 Koper – Capodistria

Davčna številka: 25861808

Matična številka: 3108066000

Novice

Pozdrav jeseni!

Vam akcija požene kri po žilah? Bi radi okrepili svojega športnega in timskega duha? Potem si privoščite nepozabno adrenalinsko popestritev… Preberite več

Dogodki