Pokličite nas:
+386 31 658 004

Paintball for children

Posebnosti v naši ponudbi sta edinstveni igri paintball za najmlajše. V spodnjih vrsticah predstavljamo vse o paintball igri za otroke (od 7 do 10 let) več o paintballu za najstnike (od 11 do 14 let) si preberite tukaj.

V čem se paintball za otroke razlikuje od igre paintbala, kot ga poznamo

Razlika med paintballom za otroke in ostalima dvema igrama je v tem, da se otroci sprva ne markirajo (ciljajo) med seboj, ampak streljajo v tarče in se tako zbližajo s samo igro in opremo. Šele na to odigrajo igro na pravem poligonu za paintball, s prilagojeno opremo za otroke. Igra traja 2 ure. Najem vključuje še dodatno uro za druženje otrok, na zato namenjenem prostoru, opremljenim z mizami in lopmi. Minimalno število igralcev je 10. Možno je tudi manjše število oseb, vendar je cena v vsakem primeru minimalno 180 €. Za varen potek igre skrbi inštruktor, ki je vedno prisoten. Ob najemu paintball poligona prav tako dobijo vso potrebno opremo z neomejeno količino barvnih kuglic. Potrebujete le primerno športno obleko in obutev. Otroci lahko med pavzami preverijo svojo opremo, se okrepčajo s pijačo in jedačo ali pa vznemirjeno pripovedujejo o nedavnih zmagah in porazih.

Privoščite svojemu otroku izlet, praznovanje rojstnega dne ali nepozabno druženje s prijatelji v naravi, ki ga bo pomnil za vseživljenje.

Pokličite nas na 031 658 004 ali nam pišite preko kontaktnega obrazca.

otroski-paintbal-04

Povabi tudi prijatelje!

Za vas smo pripravili tudi prav posebno vabilo, ki si ga lahko prenesete s klikom na spodnji gumb:

Prenesi vabilo

 

News

Events