Pokličite nas:
+386 31 658 004

Celovita ponudba

V najem ponujamo piknik prostor in paintball poligon, ki navdušujeta zaradi svoje izjemne lokacije in obdanosti z naravo. Prostor se nahaja med Koprom in Ankaranom blizu izhoda iz avtoceste. Hkrati pa zaradi svoje odmaknjenosti in ograjenosti z gozdičkom in travnato površino, ponuja zasebnost. Piknik prostor je primeren za vse ljubitelje narave, svežega zraka in zabav na prostem. Organizirate lahko praznovanje rojstnega dne, abrahama, piknik ali piknik poroko in druge dogodke, kot si jih sami zamislite. Tisti, ki ste radi aktivni, se lahko pozabavate z igranjem odbojke, badmintona, balinanjem in drugimi aktivnostmi.

slide-6

Željnim novih izzivov ponujamo najem paintball poligona in opreme. Razburljive dogodivščine se lahko udeležijo tako moški kot ženske, uspešnost igralca pa ni pogojena s fizično močjo ali starostjo. Paintball na zrak je ekipni in adrenalinski šport za vsakogar in odlična priložnost za popestritev vašega rojstnega dne, fantovščine ali dekliščine, šolskega izleta, piknika in drugih druženj. Paintball je poznan, kot ena izmed bolj učinkovitih aktivnosti za krepitev timskega duha športnih ekip, podjetij in društev, za namene team buildinga. Naša posebnost je otroški paintball, ki je posebej prilagojen najmlajšim športnim navdušencem (tudi oprema).

paintball-15

Naužijte se svežega zraka, sprostite se, uživajte v naravi in pozabite na skrbi tudi vi.

Rezervirajte svoj termin in nas obiščite na našem zelenem koščku slovenske Obale.

Novice

Pozdrav jeseni!

Vam akcija požene kri po žilah? Bi radi okrepili svojega športnega in timskega duha? Potem si privoščite nepozabno adrenalinsko popestritev… Preberite več

Dogodki