Pokličite nas:
+386 31 658 004

Paintball

Paintball prostor v Hrvatinih je dobro organiziran zunanji paintball poligon, z prijaznim in domačnim osebjem primeren za vse generacije in priložnosti:

  • Otroški paintball za najmlajše (od 7 – 10 let) – otroci streljajo sprva v tarče, v drugem delu odigrajo igro na pravem paintball poligonu, s paintballprilagojeno opremo (manjše, šibkejše pištole in prilagojene kroglice – izstrelki), pod nadzorom inštruktorja.
  • Paintball za najstnike (od 11 do 14 let) – igra se v celoti odvija na paintball poligonu z opremo, ki je namenjena izključno najstnikom (manjše, šibkejše pištole in prilagojene kroglice – izstrelki).
  • Edinstven paintball na naravnem poligonu za organizacije in društva, začetnike in napredne igralce nad 14 let – preberite vse o tem v spodnjih vrsticah

Paintball v naravi (outdoor paintball)

Paintball je pustolovščina, ki posameznika napolni z veliko mero pozitivne energije, zabave, dobre volje in mu omogoča sprostitev.

Gre za športno igro, ki nudi ogromno mero zabave, adrenalina in sprostitve, temelji pa na hitrem razmišljanju, odločanju in timskem delu. Igralcem, ki se borijo za zmago krepi samozavest, sposobnost hitrega razmišljanja in odločnost. Na igrišče pridejo, kot posamezniki, odidejo pa kot prava ekipa.paintball-26

Primerna je za igralce od 14 leta starosti dalje. Zgornje starostne meje ni, saj sta vztrajnost in sposobnost hitrega razmišljanja pomembnejša od števila let. Pri zabavi lahko prav tako enakopravno sodelujeta oba spola. Minimalno število udeležencev je 10 ljudi, ob večjem številu interesentov pa se izvede pravi turnir.

Paintball boste igrali v naravi, kar vzbuja občutek realnosti in omogoča aktivno preživljanje prostega časa na svežem zraku. Ograjen in taktično urejen poligon ponuja več kombinacij in možnosti poteka igre. Igralci se boste s pomočjo posebne puške na zrak, imenovane marker in barvnih kuglic, med seboj markirali in s tem izločali iz igre, vse dokler ne dobite zmagovalca.

Najem paintball poligona in opreme, ki vključuje:

  • zaščitni kombinezon,
  • masko,
  • označevalni trak,
  • marker in
  • barvne kuglice,

je zaradi ugodnega mediteranskega podnebja možen čez celo leto. Posameznik potrebuje le primerno športno obleko in obutev ter željo po novi pustolovščini. Za varen potek igre pa poskrbi inštruktor, ki je vedno prisoten.

Paintball je odlična priložnost za druženje s prijatelji, za popestritev rojstnodnevne zabave, dekliščine in fantovščine ter drugih praznovanj in oblik zabave.

Kot orodje team buildinga se ga pogosto poslužujejo tudi razne ekipe in podjetja. Igra namreč krepi komunikacijo, motivacijo, medsebojno spodbujanje in ekipni duh ter vzpodbuja razvoj in razmišljanje.

PAINTBALL – REZERVACIJE IN NAJEM

Paintball poligon pod Hrvatini lahko najamete vse dni v letu.

Najem je možen za (najmanj) 3 ure.

Otroški paintball in paintbal za najstnike traja 2 ure + 1 ura za druženje na zato namenjenem prostoru z mizami in klopmi.

Minimalno število udeležencev je 10 oseb. Za skupine manjše od 10 je cena igre 180 €.

V primeru večjega števila ljudi se izvede turnir. Paintball pa lahko naenkrat igra največ 30 posameznikov.

Za rezervacije pokličite minimalno teden dni pred želenim terminom igranja.

Pokličite nas in rezervirajte svoj nepozabni dan.

 akcija-jesen

Novice

Pozdrav jeseni!

Vam akcija požene kri po žilah? Bi radi okrepili svojega športnega in timskega duha? Potem si privoščite nepozabno adrenalinsko popestritev… Preberite več

Dogodki