Pokličite nas:
+386 31 658 004

O nas

Paintball poligon in piknik prostor, s katerim upravlja podjetje ŠPORTNE AKTIVNOSTI, BOŠTJAN ČOK S.P., se nahaja pod istrsko vasico Hrvatini, v neposredni bližini avtoceste ter med Koprom in Ankaranom. Kljub bližini dveh večjih mest, prostor zaradi svoje odmaknjenosti od vrveža in obdanosti z naravo vzbuja občutek zasebnosti, spokojnosti in miru. V sožitju s piknik prostorom živijo tudi naši trije oslički, nekaj zajčkov in kokoši.

celovita-ponudbaOdlikujejo nas prijaznost, prilagodljivost in pridih prave domačnosti. Prizadevamo si, da naše stranke od nas odidejo srečne, zadovoljne in bogatejše za novo, posebno izkušnjo. Poleg skrbi za stranke, se lahko pohvalimo tudi s konkurenčnimi cenami.

Nabor naših strank je pester in raznolik. Posamezniki si lahko na našem piknik prostoru organizirate zabavo po lastnem okusu in željah. Prostor lahko najamete za piknike, druženja, rojstnodnevne zabave, poroke in druge posebne dogodke. Nahaja se na mirni in urejeni lokaciji, ki je skrita očem. Posamezniki pa se lahko ob zvokih narave, svetlobi nočnih kresničk in ob prasketajočem ognjišču, popolnoma sprostite ter pozabite na čas in skrbi. Da bo druženje še bolj zabavno, si lahko čas popestrite z igranjem odbojke, badmintona ali organizirate turnir v balinanju.

Športnim navdušencem pa ponujamo pravo adrenalinsko poslastico. Preizkusite se v paintballu in si privoščite razburljivo zabavo. Naravno okolje, razgiban teren in taktična postavitev poligona omogočajo maksimalno doživetje paintball-a v naravi. Igro paintball si kot način za krepitev ekipnega duha, pogosto privoščijo razna podjetja, kolektivi in športne ekipe. Sodelujemo tudi z različnimi šolami, s Študentsko organizacijo univerze na Primorskem in z različnimi društvi, kot je Potapljaško društvo Rex Maris, itd. Vsem našim strankam pa je skupno, da pri nas doživijo nepozabno, sproščujočo in prijetno izkušnjo v objemu narave, sonca in morskega zraka.

Pokličite in obiščite nas ter se prepričajte sami.

piknik-prostor-11

 

Paintball in piknik prostor upravljamo s podjetjem ŠPORTNE AKTIVNOSTI, BOŠTJAN ČOK S.P.

 

Novice

Pozdrav jeseni!

Vam akcija požene kri po žilah? Bi radi okrepili svojega športnega in timskega duha? Potem si privoščite nepozabno adrenalinsko popestritev… Preberite več

Dogodki